Αγαπητοί συνάδελφοι,

Μετά τα τελευταία δεδομένα από την εξέλιξη της πανδημίας και την πολύ σημαντική αύξηση των κρουσμάτων COVID το Δ.Σ. της ΕΕΜΗ αποφάσισε την διαδικτυακή διεξαγωγή του 3ου μαθήματος του Σχολείου Κλινικής Ηπατολογίας (14-15/1/2022).

Η απόφαση αυτή ελήφθη ομόφωνα από όλα τα μέλη του Δ.Σ, χωρίς να υποχρεούμαστε από πλευράς κανονισμών Πολιτείας να διαφοροποιήσουμε τις υφιστάμενες συνθήκες διεξαγωγής των
μαθημάτων, συναισθανόμενοι την κοινωνική ευθύνη όλων μας για την προάσπιση της υγείας μας αλλά και της υγείας των συγγενών, ασθενών και συνανθρώπων μας.

Σας ενημερώνουμε ότι ο διαδικτυακός τρόπος διεξαγωγής θα αφορά ΜΟΝΟ το προσεχές 3ο μάθημα του Σχολείου και συνεκτιμώντας τα επιδημιολογικά δεδομένα θα προγραμματισθεί ο τρόπος διεξαγωγής των λοιπών μαθημάτων.

Τις επόμενες ημέρες θα σας σταλούν μέσω email οι κωδικοί σύνδεσης για να παρακολουθήσετε το μάθημα. Το πρόγραμμα θα παραμείνει ως έχει και η διαδικτυακή συμμετοχή σας είναι υποχρεωτική, διαφορετικά θα επιβληθούν απουσίες.

Ευελπιστούμε σε ενεργό συμμετοχή σας στην εξαιρετικά ενδιαφέρουσα θεματολογία του 3ου μαθήματος του Σχολείου Κλινικής Ηπατολογίας και ευχόμαστε ολόψυχα να βρεθούμε ξανά μαζί τον επόμενο μήνα στη Θεσσαλονίκη.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Ανάκτηση κωδικού πρόσβασης
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομα χρήστη ή το email σας ώστε να σας αποσταλλούν οδηγίες ανάκτησης του κωδικού σας